VeggieDeli

VEGGIEDELI

 

Jelle, nam per 1 oktober 2015 Veggiedeli over. Hij vindt het belangrijk dat er een ruim aanbod aan veganistische/plantaardige producten in Nederland en België beschikbaar is. Omdat ze over de grens op dit gebied op ons voor lopen, importeren we producten uit Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Schotland en de VS!

Onze belangrijkste motivatie heeft te maken met de dieren. Alle dieren verdienen de vrijheid zoals wij die ook voor onszelf wensen. Daarnaast zijn de aspecten milieu, gezondheid van mens en planeet en betere wereldvoedselverdeling extra motivaties.

Behalve klanten bedienen die al (min of meer) plantaardig leven, laten we graag aan vleeseters zien dat je niets hoeft te missen. Veggiedeli's internationale producten zijn niet te vergelijken met die uit de supermarkt. Traditionele gerechten kunnen op eenvoudige en soms spectaculaire wijze gemaakt worden met de producten van Veggiedeli! Daarbij letten we op smaak, uiterlijk en structuur/bite. Verrassend!

Plantaardige evolutie
Ons enthousiasme komt voort uit een diepgeworteld ethisch besef. De tijd is rijp voor een plantaardige evolutie, waar mens, dier en milieu de vruchten van zullen plukken. Al onze producten zijn gentechvrij en 100% plantaardig!